avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări andrei565
                      Utilizator

andrei565
                      Utilizator                    

andrei565, utilizator
 andrei565, utilizator                   
                 lala2130	                   

Bună...Eu locuiesc în Malta și as vrea sa mă căsătoresc cu un cetatea  de origone sarba, problema este ca i-a expirat dreptul de sedere...Din aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    lala2130	                   

Bună...Eu locuiesc în Malta și as vrea sa mă căsătoresc cu un cetatea  de origone sarba, problema este ca i-a expirat dreptul de sedere...Din aceasta ... (vezi toată discuția)

OlgaSim	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. 
Eu detin dubla cetatenie (MD si RO) si am doar pasaport roman cu domiciliul in Moldova. In urma ... (vezi toată discuția)
	                    OlgaSim	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii. 
Eu detin dubla cetatenie (MD si RO) si am doar pasaport roman cu domiciliul in Moldova. In urma ... (vezi toată discuția)

anny-marry	                   

buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
	                    anny-marry	                   

buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)