avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societate in faliment simplificat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societate in faliment simplificat

O Cat timp poate sa stea in faliment simplificat o sc?Exista vreo prevedere legala care impune lichidatorului jud.. un termen limita de valorificare a activelor si de radiere ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Control fiscal firma in faliment proffex proffex Buna ziua, am si o problemea. Daca s-a dispus intrarea in faliment in procedura simplificata a unei societati si a fost numit lichidator, care inca nu si-a ... (vezi toată discuția)
Cerere debitor ContSters56278 ContSters56278 pot intra in procedura de faliment la cererea mea ca debitor daca am depasit termenul acela de 30 de zile ? adica am facturi neachitate mai vechi de 2 luni. ... (vezi toată discuția)
Propunere ide inchidere a procedurii falimentului debitoarei venere venere Societatea noastra, ca si creditoare, a introdus cerere de chemare in judecata prin procedura insolventei impotriva unei sc debitoare, pentru o suma de ... (vezi toată discuția)