Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

LISONELTA300 
	    	Utilizator

LISONELTA300 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Mihaita123	                   

In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaita123	                   

In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)

Mirela Ponomarenco	                   

Bună ziua.Vreau sa dau pământul în arendă.Județul Dolj, Zona este în sudul Județului  Dolj.Cate KG trebuie să primesc de exemplu de grâu pe ... (vezi toată discuția)
	                    Mirela Ponomarenco	                   

Bună ziua.Vreau sa dau pământul în arendă.Județul Dolj, Zona este în sudul Județului  Dolj.Cate KG trebuie să primesc de exemplu de grâu pe ... (vezi toată discuția)

fermactj	                   

Oamenii pe la noi isi depun actele la APIA pe teren si isi i-au banii direct. Eu am SRL si as vrea sa lucrez acest tip de pamant si nu sunt interesat de ... (vezi toată discuția)
	                    fermactj	                   

Oamenii pe la noi isi depun actele la APIA pe teren si isi i-au banii direct. Eu am SRL si as vrea sa lucrez acest tip de pamant si nu sunt interesat de ... (vezi toată discuția)