avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN

Buna ziua,

Doresc sa stiu, daca se poate, codul CAEN pentru doua functii a caror denumire exacta nu o am in romana : QA Engineer ( in domeniul IT, inginer in asigurarea calitatii s-ar traduce) -poate fi codul 251? si NET Team Leader.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna. cum as putea sa incadrez cu functia cor o persoana intr-o ... eusuntioana eusuntioana Buna. Cum as putea sa incadrez cu functia COR o persoana intr-o companie IT, ca si QA Engineer, el avand liceu uman, facultate si master in tursim? ce functie ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozitului pe salariu CBogdanStefan CBogdanStefan Buna seara, Asa cum sugereaza si titlul , as dori sa aflu mai multe informatii privind eligibilitatea de a fi scutit de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)
Inchidere post. drept la compensatorii (conform ccm) daca refuz alt post la angajator? ttcostin ttcostin Inchidere post. Am dreptul (conform CCM) la salarii compensatorii, daca refuz alta oferta de post la angajator? Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ... (vezi toată discuția)