avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... chiriasii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

chiriasii

ce acte trebuiesc depuse la asociatia de propietari daca sunt chirias si ce consecinte suport daca nu depun actele respective
Cel mai recent răspuns: 123321123 , utilizator 20:06, 25 Octombrie 2009
ar trebui sa depuneti copia actului de identitate.
cam asta se cere in cazul dvs.
daca nu o depuneti nu cred ca riscati n imic avand in vedere ca proprietarul de la care ati inchiriat este cel care raspunde de dvs.
Prezentati o copie a contractului de inchiriere si o copie CI pentru a fi luat in evidenta in cartea de imobil, la administrator.
De asemenea trebuie sa va faceti viza de flotant.
In cazul in care nu va faceti aceasta viza de flotant si introducerea in cartea de imobil puteti fi amendat la un control de rutina al politistului de proximitate care are in atributii si colaborarea cu asociatiile de proprietari.
si daca nu platesc perioada indelungata asociatia nu poate face nimic
Asociatia nu poate face nimic daca- i bleaga!
Asociatia nu poate sa-i faca nimic chiriasului ptr ca in cele din urma proprietarul raspunde de toate, dar, daca exista un contract de inchiriere cu drepturi si obligatii, proprietarul se intoarce impotriva chiriasului (daca il mai gaseste :) ).

Alte discuții în legătură

Presedintele imi cere contractul si viza de flotant alopici2005 alopici2005 buna ziua am si eu o intrebare : trebuie sa prezint contractul de inchiriere si viza de flotant presedintelui de asociatie pt un apartament inchiriat ? ... (vezi toată discuția)
Atributii in cadrul asociatiei de proprietari ndb ndb Buna seara tuturor, Hristos a inviat Cine trebuie sa completeze/actualizeze fisele de imobil? Asociatia poate eliberata o adeverinta unei persoane care ... (vezi toată discuția)
Dosar ajutor incalzire in sistem centralizat BDia BDia Buna ziua, ma numesc L. Diana, din Iasi, sunt parinte singur si am venituri de 175 lei/luna reprezentand pensia alimentara a copilului si 84 lei alocatia de ... (vezi toată discuția)