avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PROCES RECUPERARE TAXA AUTO
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PROCES RECUPERARE TAXA AUTO

Buna seara,am dat ANAF-ul in judecata pentru taxa auto in uinie 2017 si dupa judecata la fond si in apel ak cistigat,instanta dispunind achitarea catre mine a sumei reprezentind taxa auto.
ANAF a facut recurs si in ian.2018 Curtea de Apel Bucuresti rejudeca cauza si caseaza cerererea principala ca nentemeiata.
Intrebare:
1.Ce alte posibilitati juridice mai pot avea.
2.La depunerea actelor doveditoare instanta a cerut chitanta platii taxei in original( am inteles pentru o anula ) si eu acum trebuie sa fac cerere de restituire la ANAF si nu stiu cum sa recuperez chitanta.Pot cere din dosar sa mi se dea chitanta sau o copie legalixata de tribunal sau alt for competent? ,

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Reuperare taxa auto 2010 nidac nidac Buna ziua, In ianuarie 2013 am solicitat in instanta recuperarea taxei auto (2061 Ron) platita in 2010 pentru un autoturism nou Ford Focus. Deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)
Decizie nefavorabila la recursul depus de anaf coci coci Buna ziua In urma cereri de anulare act administrativ(taxa auto) am castigat instanta de judecata (decizie favorabila de restituiere a taxei). Dupa ce ANAF a ... (vezi toată discuția)