avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Vanzare fara contract
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Vanzare fara contract

Am vandut o masina fara contract de vanzare cumparare in ianuarie .acum avocata mea face primul pas adica il instinteaza cheama pe noul proprietar sa vina sa facem actele apoi daca nu se prezinta ceea ce este foarte probabil urmeaza instanta de judecata .intrebarea mea este nu pot depune o plangere la politie cum ca imi vin amenzi pe care eu nu le am facut macar pana la terminarea cazului sa nu mai poata sa faca altele deja mi a venit 2 amenzi si asta cred ca e un caz fericit doamne fereste de altele mai grave .chiar nu exista lege care poata sa il opreasca?

Alte discuții în legătură

Neplata automobil ,vandut fraudulos buradaflorin buradaflorin Buna ziua, Am cumparat un automobil in decembrie 2008, l-am lasat unei persoane cu tot cu acte si chei pentru 500 euro (automobilul valora 6000) ,la o luna ... (vezi toată discuția)
Noul proprietar al masinii nu a transcris-o/inmatriculat-o pe numele sau mihneaandrei mihneaandrei Am vandut o masina catre un cumparator, prin contract de vanzare-cumparare, am pastrat o copie dupa toate actele, si am completat pe talon \"instrainat ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat contraventional de doua ori pentru lipsa rovinietei insa autoturismul este vandut simonik_eu simonik_eu am primit aksa 2 amenzi pt rovinieta desi am vandut autoturismul cu contract de vanzare cumparare si i-am inmanat celui ce i-am vandut si fiscalul ca sa poata ... (vezi toată discuția)