avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un Romin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un Romin

Vreau sa inregistrez casatoria cu un Romin eu sunt Moldovanca casatoria vrem sa o inregistram in Rominia as vrea sa stiu de ce documente am nevoie la starea civila .Si daca am nevoie de ceva documente din Rep Moldova.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters466354 , utilizator 22:36, 23 Martie 2018
Pasaportul, actul de identitate, certif. de nastere si adev. de cutuma.
Acte necesare:
1.certificatul de casatorie in format international B-CIEC
2.certificatul dumeavoastra de nastere in format A-CIEC si certificatul de nastere al sotului
3.Pasaportul dumneavoastra si Cartea de identitate a sotului
4. declaratie notariala la un notar public in Romania privind regimul matrimonial ales - numele de familie purtat dupa casatorie
5. declaratie notariala la un notar public in Romania privind regimul bunurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, as dori sa știu de ce anumite acte as avea nevoie pentru ... Ariana Ciubotaru Ariana Ciubotaru Bună, as dori sa știu de ce anumite acte as avea nevoie pentru o căsătorie, eu fiind din Republica Moldova iar el fiind din România căsătoria urmând sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei veronica3 veronica3 buna ziua,sunt casatorita cu un cetatean din camerun .casatoria am facut-o in cipru.as dori sa stiu unde trebuie sa in registrez casatoria in tara,in orasul ... (vezi toată discuția)
Casatorie: roman & moldoveanca in italia silvia5 silvia5 Sunt moldoveanca cu actele in regula in Italia (permis de soggiorno), viitorul meu sot e roman. De care acte avem nevoie pentru a ne casatori, fara a merge in ... (vezi toată discuția)