avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, lucrez in azil de batrani(institutie publica), de la 1 martie nu am benficiat de majorare salariala (sunt asistenta) conf.Legii cadru 153/2017.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 24 Martie 2018
Promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului dvs.
Începând cu 1 martie 2018, salariile de bază ale personalului care ocupă funcţiile de medici şi de asistenţi medicali din unităţile sanitare publice, prevăzute în anexa nr. II cap. I, se majorează la nivelul salariului de bază, stabilit potrivit legii salarizării personalului plătit din fonduri publice (153 din 2017) pentru anul 2022.Personalul din azilele nu intra in categoria unităţi sanitare publice,
Capitolul I din Anexa II la Legea 153/2015 se refera la : Unități sanitare, de asistență socială și de asistență medico-socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical camin batrani de stat(azil) rockel rockel Fac parte asistentii medicali de la caminele de batrani de stat(azilele de alta data)din sistemul de sanatate publica?Acestor asistenti medicali li se maresc ... (vezi toată discuția)
Salarizare în sanatate buhum buhum Cconform legii 153/2017,salarizarea medicilor și asistentelor medicale crește cu 25% de la 1 ianuarie...Iar de la 1 martie va ajunge la nivelul salariului ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unitare Nanton1958 Nanton1958 Sunt medic intr-un centru de ingrijire si asistenta persoane cu handicap. De la 1 martie 2018 cu cat imi va creste salariu? (vezi toată discuția)