avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire dosar civil litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire dosar civil litigii de munca

Am pierdut un proces civil pe litigiu de munca si la fond si la apel. Vreau sa cer o revizuire a dosarului pe motiv ca , instanta de fond, nu a folosit si proba cu martori ci numai pe cea cu inscrisuri, chiar daca la chemarea in judecata , am invocat ca si probe atat proba cu inscrisuri cat si pe cea cu martori( 2 martori cu nume si prenume si adresa de contact).
E admis un astfel de motiv, la cererea de revizuire a dosarului?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
stelyan 01, utilizator

Alte discuții în legătură

Cai extraordinare de atac steluta nastase steluta nastase Vreau sa stiu care sunt caile de atac extraordinare? Anultrecut am dat o petrecere privata in curtea casei noastre. Pe la orele 22 si jumatate au venit cei de ... (vezi toată discuția)
Cereri: repunere pe rol, noi martori si expertiza tudorsad tudorsad Buna ziua, Sunt apelant intr-un dosar ce priveste un litigiu de munca. Cererea de apel a fost respinsa ca nefiind fondata, iar decizia tribunalului ramane ... (vezi toată discuția)
Decizie de neconstituționalitate RomeoDorian RomeoDorian Aș dori să știu dacă pot beneficia de o decizie de neconstituționalitate în următoarea situație: Am avut un proces civil de contestare decizie ... (vezi toată discuția)