avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mutarea la alta familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mutarea la alta familie

Daca eu am fugit de acasa din cauza ca nu ma mai inteleg cu parintii mei si ei m.au cautat cu politia si m.am dus singura de buna voie la sectie si acum sunt tot acasa ,daca plec inca o data ce se intampla si se poate cumva sa ajung la alta familie? Va rog am nevoie sa stiu lucrurile acestea....chiar am ajuns la capatul puterilor....si nu stiu ce o sa ajung sa fac

Alte discuții în legătură

Buna ziua!doresc un sfat despre lege , am 16 ani si amandoi parintii ... Otilia7288 Otilia7288 Buna ziua!Doresc un sfat despre lege , am 16 ani si amandoi parintii sunt abuzivi , tatal este si decazut din dreptul de a ma vizita ca urmare. am ramas in ... (vezi toată discuția)
Tatal cel rau georgi1998 georgi1998 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Eu am 17 ani jumate si nu am o viata destul de buna acasa. De mica o duc numai in certuri,scandaluri si cateodata chiar ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)