avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

am inmatriculat o masina fabricata in 2002,in anul 2006 .am platit vama aproximativ 2000 euro.Se poate recupera ceva din aceasta suma in anul acesta 2018?multumesc de raspuns.

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare! alex9691 alex9691 In iunie 2008 am cumparat un autoturism adus din Elvetia de catre un roman, la acel moment nu am stiut ca Elvetia nefacand parte din UE se va achita vama si ... (vezi toată discuția)
Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto masina adusa in tara in 2006 IAIU IAIU Buna ziua. Am cumparat o masina adusa in tara in anul 2006, fabricata in 2002, si in anul in care a fost adusa, a fost inmatriculata pe romania. Acum trebuie ... (vezi toată discuția)