avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizare cod caen 5630-Baruri si alte activitati de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizare cod caen 5630-Baruri si alte activitati de servire a bauturilor

Buna ziua.
Doresc sa autorizez o afacere cu codul caen 5630,Sunt pe site-ul primariei sector 3 si nu stiu exact la ce categorie ma incadrez.La alimentatie publica este corect?

Alte discuții în legătură

Eliberare autorizatie funcționare sector 2 Andrei.brinzea Andrei.brinzea Bună ziua, În următoarele zile voi deschide un aprozar în sectorul 2 din București. Am tot încercat sa aflu care sunt actele necesare eliberării ... (vezi toată discuția)
Caen 4711 claudiaP claudiaP Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca o SC ce are cod caen 4711 poate vinde alcool la pahar? Ar trebui cumva autorizatii in plus fata de cle pt ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)