avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii fiscale reevaluare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii fiscale reevaluare

In 2010 am dobandit un teren in valoare de 4000 lei, pe care, in anul 2018, l-am evaluat (evaluator ANEVAR independent) la suma de 180.000 lei, pentru a contribui cu aceasta valoare la un proiect cu fonduri europene. Sunt obligat sa-l introduc in contabilitate la valoarea reevaluata? Daca da, care este termenul pana la care trebuie sa fac modificarea valorii in contabilitate?

Alte discuții în legătură

Reevaluare imobil MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL am preluat o societate care are inregistrata in contabilitate o cladire(farmacie) achizitionata in 1997 la valoarea de 10.000 lei. cladirea este amortizata ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire gabi.b gabi.b In balanta de verificare am urm. date: teren - 1.171 lei cladire - 475.709 lei valoare amortizata cladire - 44.309 lei Am solicitat reevaluarea cladirii ... (vezi toată discuția)
Proces cu primaria pe tema impozite si taxe locale respectiv reevaluarea cladirilor NICOLETA VALI NICOLETA VALI am urmatoarea problema:cnform legii suntem obligati sa efectuam reevaluarea cladirilor mai vechi la o perioada de 5 ani, astfel ca in 2008 decembrie am ... (vezi toată discuția)