avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Am si eu o problema...sunt impreuna cu sotul meu de 10 ani si de 6 ani suntem căsătoriți.. el niciodată nu a muncit iar de întreținut ne-a întreținut mama mea..cand am rămas insarcinata mi-a promis că totul se va schimba..si intr-adevar s-a schimbat in rau..am nascut acum 5 luni si de atunci el nu se intereseaza de copil,ma dus in italia la mama mea si ma lasat sa nasc aici si sa aiba ei grija de copil.niciodata nu suna sa intrebe de copil, trec si cate 2 saptamani si nu suna, ba mai mult are pretentii sa imi aduca părinții mei copilul in tara pentru ca el nu vrea sa imi trimita bani să mă întorc...exista posibilitatea ca dupa divort sa ma întorc cu bebe la mama mea? Tin sa mentionez ca eu nu am casa in romania si nu am unde sa stau, eu am domiciliu aici in italia si copilul meu la fel, e nascut aici, are buletin si rezidenta aici.multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Nergis, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:59, 29 Martie 2018
Dar rămâneţi frumos în Italia şi declaraţi-vă domiciliul acolo.Pentru divorţ, angajaţi avocat din Romania, care să vă reprezinte.În procesul de divorţ, cereţi domiciliul copilului la dvs.(la mama) şi autoritate părintească. Nu veniţi cu copilul în Romania, fiindcă , dacă el nu vă semnează o procură, nu mai puteţi ieşi din ţară cu copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am plecat cu copilul în spania, tatăl copilului fiind arestat Ariaaa Ariaaa Bună , am și eu nevoie de răspunsuri de la specialiști, deoarece de la vecini a început sa ma doara capul .. Eu cu fostul meu soț (încă suntem ... (vezi toată discuția)
Lntrebare iesire din tara minor din concubinaj paulet233 paulet233 Buna ziua ma numesc Elena am si eu o intrebare fiica mea a trait in concubinaj si a rezultat o fetita de 3 ani ele si tatal au rezidenta in italia, au plecat ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Mioaramimi Mioaramimi buna dimineata am si eu o intrebare nepotul meu are un copil de 9 ani care locuieste in italia impreuna cu mama lui copilul fiind nascut in romania si ... (vezi toată discuția)