avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... azil politic
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

azil politic

buna ziua.refugiat politic din irak,locuiesc in atena de 11 ani.am facut cerere d azil politic inca din primul an care a ramas la stadiul de cerere si azi.acum 3 ani am facut un copil cu o romanca.in irak nu ma pot intoarce,in grecia suntem straini fara nici un viitor.ce sanse am sa obtin azil politic in romania?undeva trebuie sa ne facem si noi radacini.....:(
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 15:57, 26 Octombrie 2009
Va propun sa va casatoriti cu mama copilului Dvs. Astfel nu veti avea nici o problema cu privire la dreptul de sedere.
Veti putea intra in Romania si obtine o viza de lunga sedere -pentru reintregirea familiei , daca sotia se va afla in tara. Daca veti locui cel putin 3 ani aici, veti putea obtine dreptul de sedere permanenta. sanse de a obtine cetatenia romana daca , impreuna cu sotia de origine romana va veti muta aici , va veti stabili domiciliul si veti sta un timp indelungat-prin naturalizare. Azilul politic se acorda persoanelor care au fost persecutate politic in tara de origine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil politic saiadi saiadi buna ziua.sunt refugiat politic din irak si locuiesc de 11 ani in grecia.am facut cerere d azil politic inca din primul an care a ramas la stadiul d cerere si ... (vezi toată discuția)
Cerere azil politic tatianamidani tatianamidani buna seara...v as ruga sa mi rasp,...locuiesc in Damasc.castorita si dom stabil aici.se stie situatia conflictuala din siria.a si dorii sa primesc ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificatde casatorie strain iacob_raluca iacob_raluca m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa ... (vezi toată discuția)