avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxă auto

Cum procedez, dacă taxa a fost calculată pe numele persoanei de la care am cumpărat mașina, dar banii eu i-am plătit, chitanța fiind emisă tot pe numele respectivei, mașina înmatriculată pe numele meu?

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa auto din 2012 daca a fost achitata de o persoana juridica la prima inmatriculare? marianchtr marianchtr Buna ziua. Am achizitionat un automobil de la o persoana juridica in 2013. Imi amintesc ca in acea perioada, pentru inmatriculare, am primit o dovada de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2012 eds2008 eds2008 In cazul in care am inmatriculat o masina in anul 2010 adusa din UE, platind taxa in vigoare la data respectiva, iar ulterior am obtinut o hotarare ... (vezi toată discuția)