avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Șanț căsătorită de 7 ani si soțul si am folosit din bani lui de salariu de pe card si acum isi cere bani înapoi legea prevede așa ceva ???

Alte discuții în legătură

Garantie salariu adinamihalache adinamihalache Buna ziua!V-am spus ca am incetat contractul de munca cu acordul partilor,am fost anuntata ca voi primi la data de salariu garantia oprita,dar nu am intrebat ... (vezi toată discuția)
Partajul unui apartament cumpărat prin prima casă înaintea căsătoriei: îl pot câștiga dacă fac dovada veniturilor din perioada căsătoriei? cosminache123 cosminache123 Buna ziua Am cumparat un ap prin programul prima casa, inaintea casatoriei, dupa aproximativ 2 ani am cunoscut pe fosta sotie cu care m-am si casatorit.In cei ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti Irina24 Irina24 Buna seara, Este furt intre soti daca am scos bani de pe cardul sotiei? Am aflat ca a deschis actiune de divort dar nu am primit inca citatia. Multumesc! (vezi toată discuția)