Steli123 
	    	Utilizator

Steli123 
	    	Utilizator	    

Model de opinie ?
 Steli123 
	    	Utilizator

Steli123 
	    	Utilizator	    

Nu stiu cum s-a creat aceasta opinie ca avocatii lucreaza cu modele de actiuni,tipizate,modele magice pe care le adapteaza oricarui proces.Ca avocat formulezi actiuni,intampinari,reconventionale in functie de spetele respective de situatii de fapt ,de temeiuri de drept aplicabile .Daca doriti un model cautati pe net
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 Steli123	                   

Buna ziua.In urma cu cateva luni am divorțat,copilul are 3 ani,îl cresc singura cu multe sacrificii.Custodia este comuna(am fost de acord cu condiția să i ... (vezi toată discuția)
	                    Steli123	                   

Buna ziua.In urma cu cateva luni am divorțat,copilul are 3 ani,îl cresc singura cu multe sacrificii.Custodia este comuna(am fost de acord cu condiția să i ... (vezi toată discuția)

Adevar2	                   

Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație:O cunoștință a primit cerere de divorț de la soț,prin ... (vezi toată discuția)
	                    Adevar2	                   

Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație:O cunoștință a primit cerere de divorț de la soț,prin ... (vezi toată discuția)

aratiu81	                   

Buna seara . Vreau sa ma ajutati cu mai multe informatii. Sotul solicita:
1.divortul in instanta; 
2.un program de vizitare pt. Minora in varsta de 4 ani (la ... (vezi toată discuția)
	                    aratiu81	                   

Buna seara . Vreau sa ma ajutati cu mai multe informatii. Sotul solicita:
1.divortul in instanta; 
2.un program de vizitare pt. Minora in varsta de 4 ani (la ... (vezi toată discuția)