avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Daune auto
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Daune auto

Buna seara,va deranjez cu o întrebare! In urma unui accident auto mașina mea(parcată regulamentar) a fost grav avariată de către un șofer aflat sub influența băuturii ( 0,46 in aerul expirat).La fata locului sa prezentat agentul asigurator(City Insurance) care a întocmit actele de rigoare! L-am pus pe cel din service să întocmească factura proforma din care a reușit suma de 17262,65 lei! După circa 10 zile am fost informat că primesc 13346 lei dacă o repar in service sau 10133 dauna totală !! Spuneți- mi va rog ce sa fac in contextul in care nici una din cele 2 sume nu acoperă prejudiciul de 17262.65 lei !!! Și mai mult de ce îmi sunt prezentate doua sume diferite pentru aceiași reparații ! Cui să mă adresez deoarece cel care a provocat accidentul nu vrea sa achite restul de bani necesari acoperirii reparației ?? Va mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Autovehicul avariat fiind parcat 11Marius 11Marius Bună ziua,în urmă cu câteva luni mașina mea era parcată pe podișca din fața casei,locuința fiind intr-o zonă rurală pe DN73D.la ora 06:10 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ref.la asigurarea auto rca : intrebarea 1 : polita ... voicudamian voicudamian Buna ziua, ref.la asigurarea auto RCA : Intrebarea 1 : polita mea RCA pe 6 luni expira pe 8.01 2022. Nu dispuni de bani sa inchei deocamdata o noua ... (vezi toată discuția)
Accident auto, victima cu domiciliu în uk MarianTDM MarianTDM Salutare tuturor Pe 2 Ianuarie am avut un nefericit accident auto. La fata locului am semnat contractul amiabil și celalt șofer și a asumat vina doarece ... (vezi toată discuția)