avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cetatean non UE
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cetatean non UE

Buna. Sunt cetatean strain non-UE (Serbia) si am terminat Facultatea de Farmacie in Romania. Intrebarea mea este daca pot sa deschid PFA ca farmacist si sa inchei contract de colaborare cu o farmacie pentru a obtine permis de sedere pt munca? Mentionez ca am permis de sedere pt studii, inca valabil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2018
ContSters468539, utilizator

Alte discuții în legătură

Reintregire familie cetatean strain ContSters71901 ContSters71901 Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca eu sa ajut la randul meu un prieten care nu vorbeste perfect romana si i-ar fi mai greu sa ... (vezi toată discuția)
Membru de familie non ue (romania) Bushito Bushito Eu (cetatean roman) si partenerul de viata (cetatean liberian -non EU-) avem un copil (cetatean roman). El a obtinut permisul de sedere (valabil 5 ani) ca ... (vezi toată discuția)
Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)