Urmare a unui credit contractat si ne achitat integral, in anul 2004 banca a intocmit un dosar de dauna iar ASIBAN a facut plata creantei catre banca. A intervenit ulterior o societate recuperatoare care a inceput presiunile pentru recuperarea datoriei ( telefoane, adrese) .In dec 2004 s-a facut plata integrala a datoriei ( inclusiv penalizari) Chitanta respactiva a fost rtransmisa societatii respective de recuperare, Prin plata efectuata am crezut ca s-a inchis dosarul de dauna. Dar nu a fost asa. In dec 2017, an primit o adresa prin care ni se comunica pe acelasi dosar de dauna o datorie care trebuie acitata. Este alta firma de recuperare a creantelor care a preluat-o pe cea la care a fost facuta plata. Sunt in situatia in care nu mai pot dovedi plata facuta in 2004, nu am mai pastrat chitanta originala eliberata de banca. Am solicitat bancii dovada platii-dar fara sa precizezun nr de cont in care a-a facut plata, mi s-a precizat ca nu exista din partea lor o posibilitate de a ma ajuta. In aceste conditii am nevoie de o indrumare , Care sunt pasii pe care sa ii urmez pentru a face dovada achitarii datoriei? Cui trebuie sa ma adresez?. De unde sa incep?
Credit la banca
akula11
am facut un credit la o banca in anul 2006 la ING mai precis si datorita unor intarzieri de plata m-am trezit cu o notificare de la sc.Kruk sa ca reprezentant ... (vezi toată discuția)
Credit
Cristina Popa
Buna ziua. In 2008 am facut o refinantare la banca si am incheiat si un contract de asigurare .
Dupa cateva luni am ramas fara servici, situatie care a durat ... (vezi toată discuția)