avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile sume executare silita
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile sume executare silita

Buna ziua!
Daca in urma unui dosar de executare silita toata suma inclusiv cheltuielile executorului sunt platite de catre debitor creditorului, in ce cont se vor inregistra acestea deoarece executorul solicita apoi creditorului restituirea cheltuielor de executare silita?
Adica se primeste suma formata din ”x” lei debit (se deconteaza) si ”y” lei care se vor restitui executorului (contarea sumei „Y”)....

Alte discuții în legătură

Cheltuieli necesare desfasurarii executarii ODA1 ODA1 Buna ziua, Avem un dosar de executare in care suntem creditori si in care i-am achitat executorului jumatate din suma ce reprezinta cheltuieli necesare ... (vezi toată discuția)
Executare silita suma avansata de creditor mult mai mare decat cea din evidenta executorului surki surki Buna ziua, In anul 2011 am contractat un credit de nevoi personale de la un IFN pe o perioada de 3 ani.Alaturi de mine in contract au fost trecuti si 2 ... (vezi toată discuția)
Speta incasare cheltuieli de executare silita Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie: - un creditor persoana juridica merge la executorul judecatoresc cu o factura de valoare „X” pentru care ... (vezi toată discuția)