avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, eu am fost diagnosticata cu tumoare mamara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, eu am fost diagnosticata cu tumoare mamara maligna ...

Bună ziua eu am fost diagnosticata cu tumoare mamara maligna și mi a fost extirpat sânul drept după un an de la operație am bratul umflat având edem limfatic și nu mi pot folosi bratul am avut grad de handicap accentuat iar acum m au trecut la grad mediu,întrebarea mea este dacă este normal deoarece eu nu pot munci cu un singur brat pe care l folosesc,ce as putea sa fac
Cel mai recent răspuns: Malaia Mariana , utilizator 14:12, 20 Aprilie 2023
Buna ziua!
Edemul limfatic se trateaza si dispare,prin medicatie sau interventie chirurgicala.De aceea v-au trecut la gradul mediu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestati decizia de incadrare in grad inferior la comisia superioara de expertiza persoane c handicap
Bună ziua eu am întrebat medicul oncolog și mi a spus ca nu exista tratament doar sa fac masaj ,am făcut și masaj și tot asa umflata este port și manșon și se mai lasă un pic dar dacă fac treaba se umfla la loc

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Edemul limfatic se trateaza si dispare,prin medicatie sau interventie chirurgicala.De aceea v-au trecut la gradul mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap mirelacrecea mirelacrecea Buna ziua,numele meu este Crecea Mirela,am 43 de ani si va rog frumos daca se poate sa fiu si eu lamurita si indrumata cum trebuie sa procedez in cazul meu! In ... (vezi toată discuția)