avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... firma curatenie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

firma curatenie

De la autoritatiile locale,cota parte indiviza pentru firma de curatenie este suprafata utila x cost mp x persoanele care locuiesc in apartament.Unde ma pot adresa mai departe?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:43, 13 Aprilie 2018
Nu inteleg.
Daca intrebati cum se distribuie cheltuielile cu curatenia, curatenia se distribuie in functie de cota indiviza a fiecarui apartament, nr. de persoane nu are nicio legatura.
Pe nr. de persoane se distribuie colectarea deseurilor menajere.
raspunsul celor de la primarie este cota parte indiviza x numarul de persoane din apartament,acela este costul total peentru plata serviciului de curatenie
raspunsul celor de la primarie este cota parte indiviza x numarul de persoane din apartament,acela este costul total peentru plata serviciului de curatenie
Curatenie unde?
In bloc, pe strada?
la bloc

Alte discuții în legătură

Repartizarea claltuielilor cu salariile abeona abeona toate cheltuielile cu salariile se repartizeaza pe cota indiviza? nu se mai repartizeaza nimic pe persoana? multumesc pentru raspuns (vezi toată discuția)
Firma curatenie bloc soorin soorin Citez din procesul verbal \"Propietari de ap au fost convocati in sedinta pentru stabilirea modului de plata al firmei decuratenie.Majoritatea a decis ca ... (vezi toată discuția)
Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)