avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA dependent
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA dependent

Vreau sa-mi deschid un PFA dependent, si anume sa prestez servicii intr-o firma IT, serviciile având loc la sediul firmei respective. Problema este ca eu locuiesc la o rudă de familie( nu am contract de chirie sau sa fiu luat in spatiu) în județul unde am nevoie sa creez acest PFA dar domiciliul il am intr-un alt judet fata de cel in care vreau sa creez acest PFA dependent. Din ce am inteles trebuie ca in judetul in care o sa prestez aceste servicii sa am un domiciliu social sau ceva de genu. Trebuie neaparat sa dispun de acest domiciliu social sau care ar fi rezolvarea in cazul meu?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ca pfa emilianb emilianb Buna, Va trebui sa-mi schimb domiciliul in alt judet. Pe veche adresa am un PFA inregistrat. Trebuie sa dizolv(?) PFA-ul de pe vechea adresa (cum se face ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre infiintarea unui pfa ContSters136190 ContSters136190 Buna ziua As dori daca aveti amabilitatea sa ma ajutati cu niste raspunsuri in ceea ce priveste infiintarea unui pfa. 1)In primul rand m-ar interesa: ... (vezi toată discuția)