avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare

In comuna noastra exista o asociatie a animalelor. Aceasta asociatie a concesionat niste terenuri de la primărie inca din 2013. Pe un teren de afla un cioban care s a stabilit acolo cu o turmă de animale, dar care nu este membru al asociatiei si nici nu vrea să părăsească terenul pe motiv că până anul trecut sotia sa a fost membru al asociatiei. Ce este de facut in acest caz. Care este calea legală pt ca acesta sa fie evacuat.

Alte discuții în legătură

Terenuri in devalmasie filipgheorghe filipgheorghe buna ziua . odata anfiintata o asociatie a detinatorilor de terenuri andevalmasie primaria ce rol mai are sa se inplice . se poate schimba ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt cioban ,și pășunea pe care aveam animale,a ... Minae Camelia Minae Camelia Buna ziua,sunt cioban ,și pășunea pe care aveam animale,a fost concesionata de alt cioban ,acesta nu a respectat ceea ce sa spus la primărie,adică să ... (vezi toată discuția)
Verbal am dat dreptul cuiva a folosi o pasunea mea proprietate (de 4 ani).respectiva pers. poate solicita daune,drepturi, etc? Balaurul Balaurul O zi buna si...o intrebare am pt. dvs.: In anul 2005, conform legii funciare1/2000, tatalui meu i s-a emis titlu de Proprietate si a fost pus in posesie pe ... (vezi toată discuția)