avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa mediu

Azi am fost sa depun actele pe ordonanta 25 si mi sau spus ca nu sau publicat normele de aplicare.O bătaie de joc poate intre timp renuntăm. Cînd se vor publica normele de aplicare ?
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere bloc (fara repartitoare) marilena_ristache marilena_ristache In blocul in care locuiesc am ramas doar 4 apartamente care nu au acceptat montarea repartitoarelor pe calorifere. Nemultumiti de cheltuiala cu agentul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor? edy120376 edy120376 Buna seara! Vreau sa va intreb din ce suma se scade procentul de 25% pentru diminuarea salariului? Se scade din salariul de baza(incadrare), din salariul ... (vezi toată discuția)
Trim 4 2011 OanaMihut OanaMihut Am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire referitoare la termenul de depunere al declaratiei d 101 in functie de modul de completare a decl 100 ... (vezi toată discuția)