avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Procedura pt obligarea angajatorului sa plateasca
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Procedura pt obligarea angajatorului sa plateasca

Buna ziua!Rog mult sa ne sfătuiți in măsura in care puteți, ce poate face un angajat dacă nu are contribuțiile plătite de către angajator?! In condițiile in care angajatul are demarată executarea silită împotriva angajatorului,care refuza sa plătească salariul și contribuțiile?! Specific faptul ca acesta refuza sa achite obligațiile stabilite de către instanța de judecată.Cum poate angajatul sa îl determine efectiv pe angajator sa achite contribuțiile datorate la bugetul de stat consolidat, dacă acesta a câștigat procesele,are titlurile executorii înregistrate la birouri executori judecătorești și angajatorul in continuare nu achita obligațiile? Exista posibilitatea ca la o cerere a angajatului,Casa de Pensii și Casa de asigurări de sănătate sa oblige angajatorul?! Multumesc

Alte discuții în legătură

Acte necesare executare silita perlutza perlutza Buna seara, Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale la stat cata30 cata30 In urma unei sentinte judecatoresti am fost obligati ca si societate sa reincadram pe un fost salariat si sa platim salariile pe perioada cat a fost concediat ... (vezi toată discuția)
Contributiile de sanatate la opsnaj toto_m toto_m Buna ziua, am o persoana care vrea sa-i virez contributiile la sanatate la opsnaj. Aveti idee se vireaza separat la opsanj sau nu? Daca da care este ... (vezi toată discuția)