avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de urmas

daca fratele meu a decedat in londra si a fost repatriat in romania,iar in urma lui au ramas doi copii minori acestia pot beneficia de pensie de urmas?mentionez ca a lucrat aproximativ zece ani in romania si zece ani in londra.

Alte discuții în legătură

Copiii minori ai unei persoane care a lucrat in alta tara au dreptul la pensie de urmas? marge marge as dori din tot sufletul sa stiu daca copii fratelui meu care a decedat au vreun drept la pensie de urmas.mentionez ca fratele meu a lucrat in italia 7 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil cu handicap dennys dennys Intrebare In cazul in care sotul este decedat ,iar sotia a beneficiat de pensia sotului de urmas, si aceasta a decedat in urma cu doi ani si a ramas un copil ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil orfan anamaria_stefan anamaria_stefan Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi. Eu si fratele meu am ramas fara mama de curand, in urma cu 2 luni. Fratele si mama ... (vezi toată discuția)