ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

dupa care nu a mai lucrat cu contract de munca,doar la negru!Deci intrebarea mea este:nu era obligat sa plateasca in continuare pensia doar ca numai 25%din salarul minim???
 RAMOnaBC 
	    	Utilizator

RAMOnaBC 
	    	Utilizator	    

disgraziata	                   

Apelez din nou la experienta dvs. in urmatoarea speta:paratul X plateste pensie de intretinere in suma fixa,stabilita in urma unei solicitari de majorare a ... (vezi toată discuția)
	                    disgraziata	                   

Apelez din nou la experienta dvs. in urmatoarea speta:paratul X plateste pensie de intretinere in suma fixa,stabilita in urma unei solicitari de majorare a ... (vezi toată discuția)

leonora	                   

Buna seara.
In timpul procesului de divort,se cere de catre reclamant incredintarea minorului si stabilirea pensiei de intretinere a acestuia la nivelul ... (vezi toată discuția)
	                    leonora	                   

Buna seara.
In timpul procesului de divort,se cere de catre reclamant incredintarea minorului si stabilirea pensiei de intretinere a acestuia la nivelul ... (vezi toată discuția)

RAMOnaBC	                   

buna ziua...neplata pensiei alimentare din rea credinta...cum dovedesc eu ca e rea credinta?nu lucreaza cu carte de munca....face bani din ... (vezi toată discuția)
	                    RAMOnaBC	                   

buna ziua...neplata pensiei alimentare din rea credinta...cum dovedesc eu ca e rea credinta?nu lucreaza cu carte de munca....face bani din ... (vezi toată discuția)