avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... NIE Spania - cum se poate obtine in Romania?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

NIE Spania - cum se poate obtine in Romania?

Buna ziua, cum se poate obtine NIE inainte de a ajunge in Spania? As vrea sa inchiriez un apartament si sa am NIE inainte de a ajunge acolo. Pe site-ul ambasadei scrie ca se poate face inca din tara de resedinta, dar nu am auzit pe nimeni sa il obtina de aici. Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Obtinere nie spania cris1968 cris1968 Buna ziua, As dori sa ma informati care sunt pasii de urmat pentru a obtine asa numitul NIE in Spania. Precizez ca doresc sa plec in Spania pentru a deveni ... (vezi toată discuția)
Stabilire in spania fara loc de munca acimov acimov Am cetatenie dubla, romana si canadiana (din 2000), si doresc sa ma stabilesc in Spania (regiunea Malaga) impreuna cu familia, pentru minim 5 ani, dupa ce ma ... (vezi toată discuția)
Accesul romanilor pe piata muncii in spania fotini06 fotini06 doresc sa-mi deschid o mica afacere in spania si nu sunt lamurita daca imi pot angaja romani. va multumesc pt raspunsuri. (vezi toată discuția)