Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare pământ.

Daca 4 frați moștenesc o bucată de pământ de la părinți și 3 vor sa vândă bucată de pământ dar al patrulea vrea sa păstreze partea care i se cuvine lui pt că o folosește ceilalți trei îl pot obliga sa o vanda???
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 19:15, 24 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu
dar s-ar putea face iesirea din indiviziune, identificarea fizica a loturilor dupa care cei trei pot vinde loturile care le-au revenit. Notar prin acord fratesc sau instanta daca nu va intelegeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune maria_corina29 maria_corina29 buna ziua. tatal meu si sora lui au mostenit de la parinti 3 parcele de pamant. una de 500 m, una de 900 m si una de 3000 m. pamant extravilan. dar nu au facut ... (vezi toată discuția)