avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... compensare prin dare in plata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

compensare prin dare in plata

Buna ziua,
Ca si creditor al unei firme aflate in faliment am solicitat compensarea sumelor creditate de catre mine cu bunurile firmei pentru a incerca sa imi recuperez din datorie. Am primit un raspuns din partea lichidatorului judiciar ca aceasta compensare se va face prin dare in plata, aceasta implicand si faptul ca datoriilor tuturor celorlalti creditori vor fi preluate de catre mine. Astfel el va convoca adunarea creditorilor pentru a pune pe ordinea de zi compensarea prin darea in plata si va cere aprobarea acestora.
Categoric eu nu sunt de acord cu preluarea nici unei alte datorii si nu sunt de acord cu aceasta dare in plata.
Care ar fi pasul pe care ar trebui sa il fac mai departe ? In ce consta aceasta procedura de dare in plata?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Se pot transfera datoriile firmei pe persoana fizica? AnaA1234 AnaA1234 Bună ziua! Dețin calitatea de administrator într.o firma pe care urmează sa o închid. Voi rămâne cu niște abonamente la furnizori ce se întâmplă ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)
Adunare creditori nargyss nargyss Buna ziua, Sunt reprezentantul a peste 200 de salariati disponibilizati de catre o firma aflata in faliment (proc.simplificata).La prima ad.a creditorilor din ... (vezi toată discuția)