avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aviz circulatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aviz circulatie

Buna ziua , am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa , terenul este intravilan are PUZ , Certificat de urbanism , am obtinut toate avizele necesare mai putin avizul de circulatie din cadrul primariei in care mi se mentioneaza faptul ca accesul la propietate se face pe un drum de exploatatie al primariei si ca pe aceste drumuri nu se elibereaza avize , mentionez ca drumul are o latime de 4 metri . Intrebarea mea este cum a fost posibila aprobarea PUZ-ului daca nu se poate ajunge la propietate deca pe acel drum si ce pot face eu in acest caz sa pot obtine acel aviz de circulatie

Alte discuții în legătură

Modificarea unui puz pentru reincadrarea unui teren si eliminara unei servituti dorincornea dorincornea Am o problema legata de un teren intravilan pe care doresc sa-l cumpar si pentru care am semnat deja cu proprietarul un antecontract la notar. Pe terenul ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Drum acces puz ddtkorny ddtkorny Buna ziua Daca ma poate ajuta cineva cu informatii: Am un teren de 2 ha, la cca. 500 metri de la un Drum judetean. Doresc sa fac un PUZ, parcelare. Am ... (vezi toată discuția)