avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare cabinet stomatologic cu medic anestezist
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare cabinet stomatologic cu medic anestezist

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie: cabinet stomatologic va colabora cu un medic anestezist (organizat ca PFA sau angsjandu-l cu CIM part-time).
Cabinetul stomatologic poate factura pacientilor si servicii de anestezie avand la baza colaborarea cu medicul anestezist?
Multumesc!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicoleta_gheorghe , utilizator 17:03, 26 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)
Forma de organizare medic anestezist nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Se da urmaroarea situatie: Medic anestezist (angajat cu norma intreaga intr-un spital de stat), vrea sa incheie o colaborare cu un cabinet stomatologic. Ce ... (vezi toată discuția)
Pfa medic stomatolog rusramona rusramona am un cabinet stomatologic si nu vreau sa angajez doctorul respectiv ci vreau sa fac un contract de colaborare cu ea. Poate ea ca si medic stomatolog sa se ... (vezi toată discuția)