avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa medic stomatolog
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa medic stomatolog

am un cabinet stomatologic si nu vreau sa angajez doctorul respectiv ci vreau sa fac un contract de colaborare cu ea. Poate ea ca si medic stomatolog sa se constituie PFA, Are PFA-ul ca medic stomotolog un regim aparte sau se depun aceleasi acte ca pentru un PFA obisnuit.
va multumesc anticipat si astept cu deosebit interes raspunsul
Cel mai recent răspuns: rusramona , utilizator 19:32, 8 Aprilie 2013
Cu medicul cu care doriti sa lucrati puteti face un contract de colaborare, acesta avand drept de libera practica de la DSP si fiind inscris la colegiul medicilor stomatologi. Nu are de ce sa faca PFA,
ideea este ca eu vreau ca dr respectiv sa-mi de-a factura si chitant apentru serviciile prestate fata de mine. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier/chitantier butterfly_1976 butterfly_1976 Buna seara! 1.Cum se inregistreaza serviciile din care se incaseaza sume mici (de ex 5 RON) ? Dar pt 50 RON tb factura sau chitanta? 2. Se trec si in ... (vezi toată discuția)
Aviz și funcțiune TTimea TTimea Buna ziua Sunt medic stomatolog,am preluat un praxis de la o doctorița care a plecat in pensie. Cabinetul are aviz dsp pe numele dânsei și nu se ... (vezi toată discuția)
Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)