avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranzactie extrajudiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranzactie extrajudiciara

Buna ziua. In cazul in care se doreste incheierea unei tranzactii extrajudiciare pentru a preintampina un eventul litigiu in doua societati, este suficient semnarea contractului de catre administratori si stampilat, sau trebuie certificat/atestat? In cazul in care partea care trebuie sa plateasca nu plateste se introduce actiune pentru constatarea intervenirii intelegerii dintre parti care se finalizeaza printr-o hotararea de expedient ?

multumesc mult

Alte discuții în legătură

Contractul de tranzactie utc utc am calitatea de creditor si merg la o conciliere, avocatii debitoarei a propus incheierea unui contract de tranzactie. eu stiu ca acest tip de contract se ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu atacat trandafir88 trandafir88 daca exista o intelegere intre parti, cu titlu executoriu si in acelasi timp pentru acealasi obiect exista si un proces pentru care nu exista decizie ... (vezi toată discuția)
Natura juridica a unei tranzactii semnata in procedura prealabila stabilirii primului termen Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua. Poate ma puteti lamuri. Am de redactat o tranzactie intre clienta mea si o persoana, parata in cauza in care o reprezint pe clienta. Dosarul se ... (vezi toată discuția)