avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Calitate Procesuala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Calitate Procesuala

Deci,in luna a II a ,FEB. acestui an,mi-au fost poprite veniturile de catre un recuperator(KRUK) ca urmare a cumpararii unei creante de la o banca,adiica a unui credit neachitat de catre mine de prin 2006.Am contestat poprirea,si acuma o alta firma,SECAPITAL ,invoca prin intimpinare exceptia lipsei calitatii pasive a creditorului ,adica a lui KRUK,spunand ca de fapt in luna a 12 .2017,creanta a fost cesionata catre alt recuperator INVESTCAPITAL LTD.Banca la care nu am mai achitat creditul ma informat la cererea mea ca Krukul a cumparat creanta si nu Secapitalul.Cum considerati ca ar trebui sa abordez aceasta situatie?Ce legatura are Secapital?Chiar numai inteleg nimic.Rog ajutor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract bancar dupa inceperea executarii silite KmMihai KmMihai Buna ziua . Va rog mult ajutati-ma , efectiv nu stiu ce sa fac . In anul 2006 am facut un credit bancar ptr nevoi personale am platit ratele cativa ani pana am ... (vezi toată discuția)
Inrerupere prescriptie biancca biancca Buna ziua. As dori sa stiu cum se interpreteaza punctul 1 si 4 dinArt. 2537 din N. Cod Civ. Si anume: prescripţia se întrerupe: 1. printr-un act voluntar de ... (vezi toată discuția)