avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj voluntar.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj voluntar.

Se poate face un partaj in cazul unei succesiuni de mostenire a unuia dintre coproprietari prin care un uscator de bloc sa fie impartit si intabulat fara stirea coproprietarilor cand exista niste hotarari irevocabile prin care se stabileste caracterul indivizivibil, acelei coproprietati?
Actiunea a avut loc in 2012 dar eu am aflat abia acum 1 an, cam m-am trezit ca trdbuie sa platesc impozit la primarie pe o cota parte din uscator.

Mentionez ca in urma

Alte discuții în legătură

Avem un titlu de proprietate pe 8 ha terenuri pe numele a trei ... niculina55 niculina55 Avem un titlu de proprietate pe 8 ha terenuri pe numele a trei surori decedate la aceasta data. Cum putem face iesirea din indiviziune pe cale amiabila,noi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu 4 coproprietari- impartire nelegala/cum procedez? laurentiu1982 laurentiu1982 Ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi daca se poate cu privire la: Exista un titlu de proprietate cu 4 coproprietari, BV(fiica lui TM(decedata) si ... (vezi toată discuția)
Dilema certificat de mostenitor Manuela Dumitru Manuela Dumitru Sunt mostenitoarea, in cota de 1/6 a unui imobil ( teren + constructie), prin certificat de mostenitor .../2014. Notarul care mi-a emis certificatul de ... (vezi toată discuția)