avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen sechestru asigurator.
Discuție deschisă în Executare silită

Termen sechestru asigurator.

Exista un termen la sechestru asigurator??
In anul 2008 din cauza datoriilor la ANAF societatea a intrat intr-o procedura de faliment, am platit datoriile si un avocat ( care si-a "facut treaba") si societatea functioneaza si in ziua de azi. Nu am platit executorul numit de tribunal considerand ca nu a facut nimic. La data respectiva societatea nu avea nici un bun inregistrat la primarie, In acesti ani au fost cumparate bunuri care au fost inregistrate la Administratia Fiscala, acum vrem sa vindem un bun si nu ni se elibereaza Certificatul de atestare fiscala pentru ca avem sechestrul asigurator din anul 2009 ( de care nu stiam ).
1. Se poate pune sechestru asigurator pe bunuri viitoare?
2. Are termen de prescriere?
Mentionez ca nu am mai primit nici o instintare din 2009 pana in prezent.
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2018
Florentina03, utilizator

Alte discuții în legătură

Sechestru asiguratoriu bottacin bottacin BUNA ZIUA IN TOAMNA ANULUI 2010 AM FACUT UN SECHESTRU ASIGURATORIU PE NISTE UTILAJE PRORIETARUL SC DUPA SECHESTRU LE-A VANDUT CU TOT CU SC . AM INCERCAT UN ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!! monalisa1500 monalisa1500 am un SRL in lichidare. am inchis anul trecut. mi s-a deschis dosar pt neplata CAS-urilor. am avut probleme mari, am luat tepe de la colaboratori si am ajuns ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderi administrator mihaigiu mihaigiu O societatea SRL a intrat in data de 10.01.2013 in procedura volunta de insolventa. Cu cateva zile inainte de a intra in insolventa Administror firmei a vandut ... (vezi toată discuția)