avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere trimisă cu întreruperi, și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere trimisă cu întreruperi, și condiționat de copii după cartea și identitate și carnetul de note. Ce se poate face?

Cum se poate proceda atunci cand intr o luna, tatal nu trimite pensia alimentara pentru copil? El santajeaza copilul ( care are 15 ani), ca daca ii trimite pensia atunci cand copilul ii trimite copia de buletin si copia dupa carnetul de elev, Imi puteti raspunde, ce se poate face?
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: friday_325 , utilizator 11:46, 7 Mai 2018
Pai daca se strang 3 luni atunci se poate adresa instantei.
Cu privire la solicitarea tatalui cu privire la carnetul de note ... ce sa spun? Poate ca doreste sa stie si el ce face copilul la scoala.
Pai el nu ii cumpara un suc copilului in afara de pensia alimentara, nu a fost niciodata de la gradinita si pana acum la liceu nici macar sa se se intereseze de el.Copilul sta la mama.Iar faptul ca santajeaza copilulnu este ok.Se poate demonstra ca a muncit in strainatate.
Acele informatii, notele pe care le ia copilul si starea de sanatate si altele in plus ar trebui sa fie oferite in mod normal. Reprezinta o obligatie a parintelui rezident.
Faptul ca tatal a ajuns sa apeleze la acest tertip spune multe si nu in favoarea celui care creste copilul.
Nu vad ce problema ar fi ca minorul sa prezinte carnetul de note. Cumva nu mai este elev?
Domnule multumesc pentru raspuns.Dar va inselati.Copilul este elev, are note numai de 8,9 si 10. Nu stiu daca exprimarea tatalui fata de mama copilului "CURVA" , va spune ceva.Mama are un serviciu, este o femeie cu facultate, a stiut sa si creasca copilul, iar pentru tatal copilului mama este o "ZDREANTA', in contextul in care mama este recasatorita si mai are o fetita. Copilul mare iubeste familia, familia este una unita, nu ne arata nimeni cu degetul. Fata de altii....care vorbesc doar ca sa se afle in treaba.
Si daca l ar fi interesat notele copilului, stie unde este scoala.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară copil alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua In urma unui divort minorul va sta cu mama urmând ca tatăl sa plateasca pensie alimentară.Tatal doreste sa plateasca pensia in cont deschis pe ... (vezi toată discuția)
Tata influentat de noua sotie ioana2345 ioana2345 Buna seara, Am o mare problema.. viitorul meu sta in mainile raspunsurilor pe care sper ca le voi primi.. Sunt eleva in clasa XIa la un liceu bun din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pensiealimentara pensiealimentara buna ziua. in urma divortului cu un minor. s-au stabilit urmatoarele lucruri-desfacerea casatoriei de acord comun, pastrarea numelui -stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)