avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare polita RCA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare polita RCA

Buna seara / ziua!
In 2016 am avut un accident de masina ( nu eu am fost devine ).
Am prinit asigurarea de la respectivul. Mi-am dus masina la constatare unde mi-au dat despagubire suma de x Ron.
Am optat pt reparatie in regim prorpiu.
Am facut dosarul. M-am dus la companie, am presat dosarul.
Seara ajung acasa ( aceasi zi ) si ma uit la stiri si aflu ca, compania la care respectivul avea polita a intrat in insolventa.
Am luat legatura cu cei de la fondul de garantare a asiguratiilor care m-au intrebat daca am depus dosarul. Da! L-am depus!
Va urma o procesura sa va contactam.
Dupa 2 ani sun si mi se zice: Apoi domnu meu nu stiu cu cine ati vorbit dar trebuia la 90 de zile se la producerea evenimentului sa aplicat la noi... nu mai puteti face nimic.
Acuma intrebarea este:
Catre cine sa deschid proces sa imi recuperez prejudiciul ? Care sofer ? Catre firma de asigurari ? Catre fondul de garantare a asiguratiilor ?
Am ceva sanse sa imi recuperez macar o parte avand in vedere ca masina a fost dauna totala :(
Multumesc Anticipat

Alte discuții în legătură

Este legal ca o firma de service auto sa te actioneze in instanta deoarece nu si-a recuperat banii de la asigurator mdrlucian mdrlucian Prin 2008 masina proprietate personala,condusa de un alt sofer a fost lovita de o alta masina.Vinovat de producerea accidentului a fost soferul celeilalte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 6 octombrie am fost accidentat de un camion ... cas_ady cas_ady Buna ziua, Pe data de 6 Octombrie am fost accidentat de un camion ce avea asigurare la City Insurance, in aceeasi zi am am trimis cererea la Fondul de ... (vezi toată discuția)
Intampinare? BogdanBlg BogdanBlg Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)