avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

Luminati-ma si pe mine. M-am mutat dintr-un oras intr-altul si nu am incheiat contractul de munca din fostul oras, luindu-mi concediu odihna si concediu medical de la 01.01.2006. am primit banii pe CO si acum imi caut ceva convenabil de lucru aici. Inca nu am gasit si am intrrupt CO cu CM. In momentul incetarii contractului de individual de munca trebuie sa returnez contravaloarea CO de pe acest an? Exista vreo posibilitate sa nu dau cota-parte CO?
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 12:38, 2 Februarie 2007
in primul rand nu am inteles, ati intrerupt concediul de odihna cu un nou concediu medical?
oricum ideea e urmatoarea: legea spune ca indemnizatia aferenta concediului de odihna efectuat, corespunzatoare perioadei nelucrate din an, se returneaza.
in ce concediu ati intrat cu 01.01.2006?medical, sau de odihna?
Legal nu exista posibilitatea de a nu inapoia cota parte aferenta perioadei de CO efectuata si necuvenita.
Am inceput Co cu 01.01.2006, CO este pe acest an. Acesta l-am intrerupt cu CM.
Am inteles idee, nu se poate sa nu returnez banii necuveniti. Asta este valabil si pentru Prima de Vacanta, nu?
concediul de odihna este de minim 21 zile, daca dv in martie v-ati luat 15 zile si la sfarsitul lui martie plecati atunci trebuie sa retunrati banii angajatorului
Eu nu cred ca nu exista posibilitate legala de returnare a banilor necuveniti pentru concediu de odihna.

Alte discuții în legătură

Concediu odihna elida elida Luminati-ma si pe mine. M-am mutat dintr-un oras intr-altul si nu am incheiat contractul de munca din fostul oras, luindu-mi concediu odihna si concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna marin18 marin18 Buna ziua, La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatie de maternitate (cm postnatal) anamax2482 anamax2482 sunt in urmatoarea situatie: mi-a fost platita o compensatie in bani pt zile de concediu de odihna neefectuate in luna august, acum am fost instiintata ca nu ... (vezi toată discuția)