avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea raportului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea raportului de munca

Buna ziua,

Un salariat nu se prezinta la locul de munca astazi, dar tot astazi vine la sediu pentru a inainta cererea de incetare cu acordul partilor tot astazi, aprobata /operata etc.
Pentru ziua de astazi mai apare in pontaj sau nu?
Cererea de incetare este obligatorie sa se depuna cu 1 zi inainte sau se poate in aceeasi zi?!
Ziua solicitata din cererea de incetare a raporturilor de munca este aceesi cu cea de pe decizie, si ziua de incetare in revisal?...
Sintagmele incepand cu data de/ la data de ..... care este varianta corecta cand se folosesc si cum apare salariatul pontat in ziua respectiva, si de ce?!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 2 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de incetare se poate in aceeasi zi.

Ziua solicitata din cererea de incetare a raporturilor de munca poate fi aceeasi cu cea din decizie, si cu ziua de incetare din revisal.

Ambele sintagme sunt bune.(cu data de/ la data de)

Parerile sunt impartite cu privire la pontajul salariatului ... prin urmare, ramane la latitudinea angajatorului sa decida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind transmit in revisal incetarea unui cim pt.absente nemotivate? carmenbn carmenbn Un salariat lipseste nemotivat din 21.05.L-am convocat pt.cercetare disciplinara(prin posta) pe 13.06.Nu a venit,deci pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua, Va rog, ajutati-ma cu un raspuns: cim perioada determinata de trei luni , pe perioada cuprinsa intre data de 23.05.2014 – 23.08.2014 . In ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)