avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN pentru automat de facut si vandut pizza
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN pentru automat de facut si vandut pizza

Buna ziua! Ce cod caen se potriveste pentru un automat de facut pizza ? Automatul efectiv o prepara de la 0. Am gasit 5610, dar scrie la un moment dat "aceasta clasa exclude vanzarea cu amanuntul a mancarii prin intermediul masinilor automate". Ideea e ca nu doar o vinde ci o prepara si o vinde la pachet. Video cu automatul: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
Alexbarbu295, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producerea și livrare pizza Ra-ul Ra-ul Bună ziua, Sunt interesat de deschidere unei firme care să producă pizza și sa o livrez la domiciliu, în baza unei comenzi telefonice. As vrea să ... (vezi toată discuția)