avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce pot face? Datorii SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce pot face? Datorii SRL

Am datorii la diferiți furnizori nu și la stat dacă intru in faliment ce se întâmpla cu datoriile ? Sunt un SRL
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
Liv52, utilizator
Se inscriu furnizorii la
masa credala si sunt valorificate bunurile societatii (daca exista) pt a-i indestula...
Poate fi antrenata si raspunderea administratorului pt intrearea in insolventa, in temeiul art 169, daca exista premise in acest sens...
Oricum, dacă sunteti in insolventa, este bine sa formulati cerere de deschidere a procedurii intrucat abstentiunea constituie infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez banii de la o firma aflata in insolventa? Cristina152 Cristina152 am facut contract cu o firma care a cazat lucratorii pt o perioada la pensiunea mea, banii urmand sa-i plateasca la sfarsitul perioadei cazarii. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala - faliment Emilly1 Emilly1 Buna ziua! Societatea mea a fost inscrisa la masa credala cand debitoarea era in insolventa, intre timp a fost inceputa procedura de faliment . trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)