avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere masa credala - faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere masa credala - faliment

Buna ziua!
Societatea mea a fost inscrisa la masa credala cand debitoarea era in insolventa, intre timp a fost inceputa procedura de faliment . trebuie sa fac o noua cerere de inscriere la masa credala sau ramane valabila cea din procedura insolventei?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:59, 29 Octombrie 2018
Tot în procedură de insolvență este și acum, doar că îmbracă două forme: reorganizare și faliment.
Nu trebuie formulată altă cerere, sperați doar să aibă bunuri pentru a fi îndestulat, sau să se admită o eventuală acțiune fondată pe art 169 din legea insolvenței.
nici nu mai stiu ce am de facut. dvs imi ziceti ca nu trebuie sa mai fac, jurista imi zice ca trebuie sa fac.
Poate din acest motiv este doar juristă!
Inscrierea la masa credala se face o singura data, nu de 10 ori in cadrul aceluiași dosar.
Dacă s-a admis cererea și sunteți înscris în tabel, nu aveți de ce să mai formulați incă o cerere, e redundant.
Faceți o nouă cerere doar dacă aveți debite suplimentare.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit aparut dupa deschiderea procedurii de insolventa simion_c2008 simion_c2008 am primit notificarea dupa doua luni de la deschiderea procedurii de insolventa timp in care am facturat lunar; trebuie sa depun cerere de inscriere in ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)