avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen necesar
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen necesar

Pentru furnizarea unui serviciu integrat catre o terta persoana de organizare a unui eveniment intr-o alta localitate ce cuprinde transport, cazare, inchiriere sala codul caen necesar este 8230 - Activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor şi congreselor?

Mentionez ca furnizorul detine un autoturism, dar nu detine nici cazare si nici sala de evenimente in loicalitatea respectiva.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru organizare evenimente Florin0684 Florin0684 As dori sa stiu ce cod caen am nevoie pentru organizare evenimente si care sunt evenimentele care intra la aceasta categorie? (vezi toată discuția)
Cod caen concerte Cosminmuzic Cosminmuzic Buna ziua! Caut un cod Caen pentru organizare de concerte sau evenimente muzicale care sa între la categoria de servicii dau măcar un loc unde pot vedea cum ... (vezi toată discuția)
Cod caen organizare evenimente corporate mffurtuna mffurtuna Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog, cu codul caen sau codurile caen pentru organizarea de evenimente corporate (seminarii, conferinte, etc)? Este nevoie de ... (vezi toată discuția)