avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Poprire - Impozit Mijloace De Transport
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Poprire - Impozit Mijloace De Transport

Astazi data de 09.05.2018, am primit o poprire pe numele meu, mentionand ca motiv doar "Mijloace de Transport".

Dat fiind ca de cativa ani nu am mai folosit RATB-ul, singurul "Mijloc De Transport" pentru care as putea fi impozitat, ar fi o masina(Dacia1310), pe care am vandut-o cu 10 ANI in urma.

Cei de la impozite locale au SITE FALS...literalmente, nici un link real, tot site-ul lor este o poza facuta dupa un document scris si lipit pe Web, e complet ridicol, iar la numere de tel. si mail-uri aparent nu au fost instruiti sa raspunda...la nici o ora din zi.

Intrebarile ar fi:
1. Cum aflu exact despre ce Mijloace De Transport este vorba, dat fiind ca nimeni din acea instituie nu munceste?
2. Daca este intr-adevar vorba despre acea masina vanduta acum 10 ani, cum o mai pot scoate de pe numele meu, daca nu mai am nici un act pe ea si nici macar nu pot demonstra ca am detinut-o vreodata?
3. Imi vor lua automat din salariul de luna aceasta suma de 800LEI. In cazul in care se dovedeste a fi o sustragere pe nedrept, ce pot face pentru a-mi obtine banii inapoi?

Va multumesc pentru atentia/ajutorul acordat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua locuiesc in afara romaniei din 2002 mama a avut o masina ... IulianaV78 IulianaV78 Buna ziua Locuiesc in afara Romaniei din 2002 Mama a avut o masina pe numele meu pe care a vandut-o in 2004, acum in 2021 am primit somatie de la ANAF ca am ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda ratb - alimentare online alexbodr84 alexbodr84 Buna ziua, Pot sa contest o amenda RATB in urmatoarea situatie penibila? Deoarece am avut nevoie sa ajung luni dimineata intr-o anumita zona din bucuresti ... (vezi toată discuția)
Drepturile calatorului ratb amdbuc amdbuc Buna ziua, De cand locuiesc in Bucuresti si circul cu mijloace de transport in comun (puse la dispozitie de RATB) ma confrunt cu mai multe probleme. V-as fi ... (vezi toată discuția)